Blogg om sökmotorpositionering

seo

Hej och välkommna till denna helt nya, rykande färska bloggen om sökmotorpositionering. Här kommer du att kunna läsa allt ifrån de senaste nyheterna inom sökmotoroptimeringsvärlden, till hur du utför din sökmotoroptimering på bästa möjliga tänkbara sätt.

Vad som skiljer denna blogg ifrån alla andra som finns där ute är att vi mer än gärna besvara specifika frågor om sökordsoptimering. Frågor kan handla om vad som helst som rör SEO, allt ifrån hur du ska ändra taggarna under on page optimeringen till hur du ska få länkar som håller och som är naturliga. Att få länkar kommer nämligen att visa sig vara det svåraste och mest krävande arbetet inom sökordsoptimering. Visst den interna länkstrukturen är väldigt viktigt men det är så basic så att det borde faktiskt varenda sida i Sverige använda sig av. Ibland brukar vi skämta om att staten faktiskt borde ha obligatorisk on page utbildning för internationella företag då de går miste om så mycket pengar varje månad för att deras on page är helt åt skogen!

I vilket fall som helst så hoppas vi att ni kommer att trivas på vår SEO-blogg och att ni har många frågor! Personligen tycker jag att det är lite hårt klimat inom SEO-branschen men här kommer ni inte att träffa på någon sådan stämning. Här går vi efter Googles devis: don’t be evil. Det går faktiskt alldeles utmärkt vara duktig på att synas på Google utan att vara otrevliga mot varandra. *smile*

Att synas bättre

Vad jag tror att denna blogg kan tillföra är helt enkelt att våra bloggare har djupa kunskaper kring sökmotorpositionering och kan därför gå in i detaljerade fall, titta igenom dina länkprofiler och ge dig tips och råd för vad du bör göra för att just din hemsida ska kunna stiga i resultaten och för att du samtidigt ska bli bättre på att synas på Google. Denna blogg handlar nämligen bara inte om att göra din hemsida mer sökoptimerad, utan den handlar framför allt om att göra dig till en bättre sökmotoroptimerare!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>